Τελευταία Ενημέρωση 7 Απριλίου, 2021

Ο Δημήτρης Παντέκας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Φοίτησε στην Πολυτεχνική Σχολή του Α.Π.Θ. στο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών. Μετά το πέρας των σπουδών εργάστηκε σε αρχιτεκτονικά & τεχνικά γραφεία συγκεντρώνοντας την απαραίτητη εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών από το σχεδιασμό και την τρισδιάσταστη απεικόνιση εσωτερικών χώρων έως την έκδοση αδειών δόμησης και λειτουργίας καταστημάτων .

Είναι εγγεγραμμένο μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και πιστοποιημένος ενεργειακός επιθεωρητής Γ΄ τάξης δυνατότητα επιθεωρήσεων σε μεγάλα κτίρια όπως ξενοδοχεία και πολυκαταστήματα, χωρίς όριο επιφάνειας).

Από το 2015 δραστηριοποιείται ως ιδιώτης μηχανικός διατηρώντας το προσωπικό του γραφείο στο Δήμο Θερμαϊκού, ο οποίο αποτελεί και τον τόπο κατοικίας του τα τελευταία χρόνια.

Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μηχανικού τόσο σε επίπεδο μελέτης – αδειοδότησης όσο και κατασκευής – επίβλεψης μέσα από ολοκληρωμένο δίκτυο συνεργατών – τεχνικών συνεργείων. Διαρκής επιδίωξη του γραφείου είναι η παροχή στους πελάτες της καλύτερης δυνατής επιστημονικής και οικονομικής λύσης, καθώς και η διεκπεραίωση των εργασιών μέσα σε συγκεκριμένα πλαίσια προδιαγραφών και χωρίς υπερβάσεις συμφωνηθέντων χρόνων παράδοσης και προϋπολογισμών.

Εκτύπωση
Δημήτρης Παντέκας, Αρχιτέκτων Μηχανικός was last modified: 7 Απριλίου, 2021 by themis