Φιλοσοφία

PKP : Productivity – Knowledge – Progress

Για εμάς η επιχειρηματική δραστηριότητα κάθε μορφής, αποτελεί δίοδο προς την εξυγίανση της ανεργίας. Οι άνθρωποι σήμερα είναι περισσότερο έτοιμοι από ποτέ για να εργαστούν σε κάτι δικό τους που τους ολοκληρώνει και είναι πιο δεκτικοί και πρόθυμοι να ρισκάρουν και να ανοίξουν το μυαλό τους σε νέους ορίζοντες.

Εάν αύριο όλοι οι μη έχοντες εργασία δημιουργούσαν την δική τους επιχείρηση, αυτόματα θα λύναμε δύο προβλήματα, πρώτα αυτό της ανεργίας και επιπλέον το κομμάτι της χαράς και της ικανοποίησης από τη δράση, που τόσο αναζητούμε πλέον στη σημερινή εποχή.

Οι περισσότεροι σήμερα έτσι και αλλιώς είναι επιχειρηματίες μέσα από πρόσθετες δραστηριότητες ή χόμπυ που μπορεί να τους χαρίσουν επιπλέον εισόδημα. Το να πάρεις την απόφαση να μετατρέψεις τον ερασιτέχνη εαυτό σου σε επαγγελματία και να δημιουργείς εσύ τις ευκαιρίες σου σε κάνει πιο δραστήριο, σε αφυπνίζει, σου ανοίγει μονοπάτια που δεν έβλεπες ποτέ και επιπλέον μπορεί να σου δώσει εργασιακή ικανοποίηση κάνοντας κάτι που σου αρέσει πολύ.

Σε ένα λογιστικό γραφείο βλέπουμε εκ των έσω καθημερινά επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις από την έναρξη, την εξέλιξη μέχρι τη διακοπή μιας επιχείρησης. Όταν κάποιος δημιουργεί τη δική του επιχείρηση, πέρα από το αντικείμενο του, το οποίο πρέπει να γνωρίζει άριστα, οφείλει να εξελίσσει και επιχειρηματικές δεξιότητες, καθώς αποκτά δύο ιδιότητες :

  1. Ειδικός στο αντικείμενο της δραστηριότητας του και
  2. Επιχειρηματίας-Έμπορος

Τελικά η επιτυχία έρχεται από την ανάπτυξη του συνδυασμό αυτών των δύο παραγόντων και φυσικά μέγιστη σημασία έχει η εκτέλεση, δηλαδή ο επιχειρηματίας και το όραμα που κρύβονται πίσω από την υλοποίηση μιας επιχειρηματικής ιδέας.

Στην PKP IKE επιθυμούμε να συμβάλουμε στην αλλαγή νοοτροπίας για την επιχειρηματικότητα και να εισάγουμε μια κουλτούρα που στόχο θα έχει να είμαστε μόνιμα πιο ανταγωνιστικοί επαγγελματίες και πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι.

Απευθυνόμαστε στη σύγχρονη επιχείρηση και προσπαθούμε πάντα να παράγουμε άριστης ποιότητας έργο με το να εστιάζουμε στις λύσεις και την ουσία του κάθε προβλήματος και μέσα από την σωστή, ποιοτική και υπεύθυνη λογιστική, φοροτεχνική και επιχειρηματική υποστήριξη.

Εταιρική υπευθυνότητα

Κάθε συνεργασία για εμάς είναι μια ξεχωριστή πρόκληση, καθώς κάθε επιχείρηση έχει τις ιδιαιτερότητες εκείνες που την καθιστούν μοναδική και ξεχωριστή.

Η φορολογική και συμβουλευτική προσέγγιση της επιχείρησης απαιτεί υπευθυνότητα, γνώση, κατάρτιση και συνεχή ενημέρωση, καθώς μόνο έτσι μπορεί να επιτευχθεί το μέγιστο όφελος για τους πελάτες μας.

Οι ευέλικτοι χειρισμοί και οι σωστές επιλογές κατόπιν μελέτης των φοροτεχνικών και λογιστικών θεμάτων, μας δίνουν τη σιγουριά να μπορούμε να εγγυηθούμε την παροχή άριστων υπηρεσιών αλλά και να αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη των χειρισμών και των συμβουλών που δίνουμε.

Οι αλλεπάλληλες αλλαγές στη φορολογία φυσικών αλλά και νομικών προσώπων, η πολυπλοκότητα των λογιστικών και γραφειοκρατικών θεμάτων, το χάος των υπηρεσιών όπου η άγνοια και η ταλαιπωρία κυριαρχούν, καθιστούν πλέον απαραίτητη την υπεύθυνη λογιστική υποστήριξη. Ακόμα και μια μικρή λογιστική παρατυπία ή ένας λάθος χειρισμός, μπορούν να επιφέρουν ολέθρια αποτελέσματα και δυσβάσταχτα πρόστιμα.

Από την έναρξη της συνεργασίας μας και καθ’ όλη την διάρκεια αυτής, φέρουμε την υποχρέωση διατήρησης μυστικότητας, σε σχέση με τα δεδομένα της επιχείρησης που λαμβάνουμε γνώση. Πιστεύουμε ότι η υπευθυνότητα και η εχεμύθεια, είναι τα πρωταρχικά στοιχεία για το «χτίσιμο» συνεργασιών με διάρκεια στο χρόνο και για αυτό υποκινούμαστε από αυτές τις αρχές. 

Η επιδίωξη μας

Επιδιώκουμε να απολαμβάνετε ευχάριστη και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση 5 αστέρων, καθώς κάθε υπόθεση ανεξαρτήτως της βαρύτητας ή της δυσκολίας της, εξετάζεται με γνώμονα το προσωπικό σας συμφέρον.

Μέσα από τον Κόμβο Πληροφόρησης προσπαθούμε να σας παρέχουμε δωρεάν λογιστική και φορολογική ενημέρωση, με στόχο τον απεγκλωβισμό σας από την γραφειοκρατία και την έμπνευση ιδεών για επιχειρηματικές αλλαγές.

Χρησιμοποιούμε σύγχρονες μεθόδους λογιστικής διαχείρισης για να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων.

Στηρίζουμε την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και πιστεύουμε πως η μικρή και μικρομεσαία επιχείρηση αποτελεί τη ραχοκοκκαλιά της εθνικής οικονομίας.

Γνωρίστε την ομάδα μας

Θέμης Αξιώτης
Φοροτεχνικός-Business Coach
Θεοδώρα Παλιούρα
Λογίστρια-Φοροτεχνικός
Μιχαήλ Ζηδιανάκης
Δικηγόρος-Νομικός Σύμβουλος
Βαρβάρα Αντωνοπούλου
Λογίστρια-Φοροτεχνικός
Βασιλική Ντοντίδου
Λογίστρια
Παναγιώτης Μποσνάκης
Οικονομολόγος-Φοροτεχνικός
Λεωνίδας Μάλτογλου
Σύμβουλος Επιχειρήσεων
Δημήτρης Παντέκας
Αρχιτέκτων Μηχανικός
Κατερίνα Κουρταλή
Δικηγόρος
Αναστάσης Παύλου
Μηχανολόγος Μηχανικός
Σοφοκλής Κοκκινίδης
Συμβολαιογράφος

Μας εμπιστεύονται

 
Δήμος Θερμαϊκού
inyourcity
Black Sugar »espresso bar»
SLEEPINART
Ουρανός μ’ αστέρια
phototech Peraia
Nikolettas nails
Bar
purblanc
PERAIA ROOMS
mindscore
TERZOGLOU
STELLA shoes
Friends for life – σκύλοι βοηθοί
TROKANAS
double you