Φιλοσοφία για το επιχειρείν

Για εμάς η επιχειρηματική δραστηριότητα κάθε μορφής, αποτελεί δίοδο προς την εξυγίανση της ανεργίας. Οι άνθρωποι σήμερα είναι περισσότερο έτοιμοι από ποτέ για να εργαστούν σε κάτι δικό τους που τους ολοκληρώνει και είναι πιο δεκτικοί και πρόθυμοι να ρισκάρουν και να ανοίξουν το μυαλό τους σε νέους ορίζοντες.

Εάν αύριο όλοι οι μη έχοντες εργασία δημιουργούσαν την δική τους επιχείρηση, αυτόματα θα λύναμε δύο προβλήματα : πρώτα αυτό της ανεργίας και επιπλέον το κομμάτι της χαράς και της ικανοποίησης από τη δράση, που τόσο αναζητούμε πλέον στη σημερινή εποχή.

Οι περισσότεροι σήμερα έτσι και αλλιώς είναι επιχειρηματίες μέσα από πρόσθετες δραστηριότητες ή χόμπυ που μπορεί να τους χαρίσουν επιπλέον εισόδημα. Το να πάρεις την απόφαση να μετατρέψεις τον ερασιτέχνη εαυτό σου σε επαγγελματία και να δημιουργείς εσύ τις ευκαιρίες σου σε κάνει πιο δραστήριο, σε αφυπνίζει. Σου ανοίγει μονοπάτια που δεν έβλεπες ποτέ και επιπλέον μπορεί να σου δώσει εργασιακή ικανοποίηση κάνοντας κάτι που σου αρέσει πολύ.

H επιτυχία έρχεται όταν αναπτύσσεις συνδυαστικά και τις δύο σου ιδιότητες,

α) Ειδικός στο αντικείμενο της δραστηριότητας σου και

β) Επιχειρηματίας-Έμπορος.

Μέγιστη σημασία έχει η εκτέλεση. Δηλαδή ο επιχειρηματίας και το όραμα πίσω από την προσπάθεια.

Σαν σύμβουλοι επιχειρήσεων στην PKP IKE επιθυμούμε να συμβάλουμε στην αλλαγή νοοτροπίας για την επιχειρηματικότητα και να εισάγουμε μια κουλτούρα που στόχο θα έχει να είμαστε μόνιμα πιο ανταγωνιστικοί επαγγελματίες και πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι.

Απευθυνόμαστε στη σύγχρονη επιχείρηση και προσπαθούμε πάντα να παράγουμε άριστης ποιότητας έργο. Εστιάζουμε στις λύσεις και την ουσία του κάθε προβλήματος και παρέχουμε σωστή, ποιοτική και υπεύθυνη λογιστική, φοροτεχνική και επιχειρηματική υποστήριξη.

Εταιρική υπευθυνότητα

Κάθε συνεργασία για εμάς είναι μια ξεχωριστή πρόκληση, καθώς κάθε επιχείρηση έχει τις ιδιαιτερότητες εκείνες που την καθιστούν μοναδική.

Πιστεύουμε ότι η υπευθυνότητα και η εχεμύθεια, είναι τα πρωταρχικά στοιχεία για το «χτίσιμο» συνεργασιών με διάρκεια στο χρόνο και για αυτό υποκινούμαστε από αυτές τις αρχές. Από την έναρξη της συνεργασίας μας και καθ’ όλη την διάρκεια αυτής, φέρουμε την υποχρέωση διατήρησης μυστικότητας, σε σχέση με τα δεδομένα της επιχείρησης που λαμβάνουμε γνώση. 

Η φορολογική και συμβουλευτική προσέγγιση της επιχείρησης απαιτεί υπευθυνότητα, γνώση, κατάρτιση και συνεχή ενημέρωση, καθώς μόνο έτσι μπορεί να επιτευχθεί το μέγιστο όφελος για τους πελάτες μας.

Οι αλλαγές στη φορολογία

Οι αλλεπάλληλες αλλαγές στη φορολογία φυσικών αλλά και νομικών προσώπων, η πολυπλοκότητα των λογιστικών και γραφειοκρατικών θεμάτων και το χάος των υπηρεσιών χαρακτηρίζονται από άγνοια και η ταλαιπωρία. Ακόμα και μια μικρή λογιστική παρατυπία ή ένας λάθος χειρισμός, μπορούν να επιφέρουν ολέθρια αποτελέσματα και δυσβάσταχτα πρόστιμα.

Οι ευέλικτοι χειρισμοί και οι σωστές επιλογές κατόπιν μελέτης των φοροτεχνικών και λογιστικών θεμάτων, μας δίνουν τη σιγουριά να μπορούμε να εγγυηθούμε την παροχή άριστων υπηρεσιών αλλά και να αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη των χειρισμών και των συμβουλών που δίνουμε.

Η επιδίωξη μας

Επιδιώκουμε να απολαμβάνετε ποιοτική και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση 5 αστέρων, καθώς κάθε υπόθεση ανεξαρτήτως της βαρύτητας ή της δυσκολίας της, εξετάζεται με γνώμονα το προσωπικό σας συμφέρον.

Μέσα από τον Κόμβο Πληροφόρησης προσπαθούμε να σας παρέχουμε δωρεάν λογιστική και φορολογική ενημέρωση, με στόχο τον απεγκλωβισμό σας από την γραφειοκρατία και την έμπνευση ιδεών για επιχειρηματικές αλλαγές.

Χρησιμοποιούμε σύγχρονες μεθόδους λογιστικής διαχείρισης για να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων.

Στηρίζουμε την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και πιστεύουμε πως η μικρή και μικρομεσαία επιχείρηση αποτελεί τη ραχοκοκκαλιά της εθνικής οικονομίας.

Γνωρίστε την ομάδα μας

Θέμης Αξιώτης
Φοροτεχνικός Α’ τάξης-Business Mentor
Θεοδώρα Παλιούρα
Λογίστρια-Φοροτεχνικός Α’ τάξης
Βασιλική Ντοντίδου
Λογίστρια-Υπεύθυνη μισθοδοσίας
Τριαντάφυλλος Ποντίκας
Λογιστής-Υπεύθυνος εξυπηρέτησης
Ιωάννης Μοσχούρης
Λογιστής-Υπεύθυνος Mydata
Παναγιώτης Μποσνάκης
Οικονομολόγος-Φοροτεχνικός
Μιχαήλ Ζηδιανάκης
Δικηγόρος-Νομικός Σύμβουλος
Δημήτρης Παντέκας
Αρχιτέκτων Μηχανικός
Στέφανος Βαγιάνος
Σύμβουλος Επιχειρήσεων-Επιδοτήσεις ΕΣΠΑ
Βαρβάρα Αντωνοπούλου
Λογίστρια-Σύμβουλος ακινήτων
Χριστόδουλος Μερτζιμέκης
Σύμβουλος επιδοτούμενων προγραμμάτων ΕΣΠΑ

Μας εμπιστεύονται

 
κα ζα
Δήμος Θερμαϊκού
4all
diagnonic
inyourcity
SLEEPINART
Happy parents.gr
phototech Peraia
Lio jewels
PERAIA ROOMS
double you
baja marea
TERZOGLOU
STELLA shoes
Friends for life – σκύλοι βοηθοί
sensis media productions