Φιλοσοφία

Οι αλλεπάλληλες αλλαγές στη φορολογία φυσικών αλλά και νομικών προσώπων, η πολυπλοκότητα των λογιστικών και γραφειοκρατικών θεμάτων, το χάος των υπηρεσιών όπου η άγνοια και η ταλαιπωρία κυριαρχούν, καθιστούν πλέον απαραίτητη την υπεύθυνη λογιστική υποστήριξη, καθώς ακόμα και μια μικρή λογιστική παρατυπία ή ένας λάθος χειρισμός, μπορούν να επιφέρουν ολέθρια αποτελέσματα και δυσβάσταχτα πρόστιμα.

Το σύγχρονο λογιστικό γραφείο ΠΚΠ ΙΚΕ, εξελίσσεται συνεχώς με σταθερή αξία την εμπιστοσύνη και απευθύνεται:

στη σύγχρονη επιχείρηση, μέσα από την άριστη λογιστική, φοροτεχνική και μισθοδοτική υποστήριξη και το αποτελεσματικό business coaching

στον πολίτη του σήμερα, μέσα από την φορολογική ενημέρωση και την εξυπηρέτηση σε γραφειοκρατικά θέματα και ηλεκτρονικές αιτήσεις

Εταιρική υπευθυνότητα

Κάθε συνεργασία για εμάς είναι μια ξεχωριστή πρόκληση, καθώς κάθε επιχείρηση έχει τις ιδιαιτερότητες εκείνες που την καθιστούν μοναδική και ξεχωριστή.

Η φορολογική και συμβουλευτική προσέγγιση της επιχείρησης απαιτεί υπευθυνότητα, γνώση, κατάρτιση και συνεχή ενημέρωση, καθώς μόνο έτσι μπορεί να επιτευχθεί το μέγιστο όφελος για τους πελάτες μας.

Οι ευέλικτοι χειρισμοί και οι σωστές επιλογές κατόπιν μελέτης των φοροτεχνικών και λογιστικών θεμάτων, μας δίνουν τη σιγουριά να μπορούμε να εγγυηθούμε την παροχή άριστων υπηρεσιών αλλά και να αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη των χειρισμών και των συμβουλών που δίνουμε.

Πιστεύουμε ότι η υπευθυνότητα και η εχεμύθεια, είναι τα πρωταρχικά στοιχεία για το «χτίσιμο» συνεργασιών με διάρκεια στο χρόνο και για αυτό υποκινούμαστε από αυτές τις αρχές.

Η επιδίωξη μας

Θέλουμε να είμαστε σύμμαχοι στον αγώνα της καθημερινότητας σας, γνωρίζοντας ότι στο ΠΚΠ θα επιλύσετε την πλειοψηφία των γραφειοκρατικών θεμάτων που σας απασχολούν, αποφεύγοντας περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση και εκμεταλλευόμενοι τις πολυπληθείς υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Επιδιώκουμε να απολαμβάνετε ευχάριστη και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση 5 αστέρων, καθώς κάθε υπόθεση ανεξαρτήτως της βαρύτητας ή της δυσκολίας της, εξετάζεται με γνώμονα το προσωπικό σας συμφέρον.

Μέσα από τον «Κόμβο Πληροφόρησης» προσπαθούμε να σας παρέχουμε δωρεάν ενημέρωση, με στόχο τον απεγκλωβισμό σας από την γραφειοκρατία και την εξυγίανση των σχέσεων σας με τις δημόσιες υπηρεσίες

Στηρίζουμε την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και πιστεύουμε πως η μικρή και μικρομεσαία επιχείρηση αποτελεί τη ραχοκοκκαλιά της εθνικής οικονομίας.

Γνωρίστε την ομάδα μας

Θέμης Αξιώτης
Φοροτεχνικός-Business Coach
Θεοδώρα Παλιούρα
Λογίστρια-Φοροτεχνικός
Μιχαήλ Ζηδιανάκης
Δικηγόρος-Νομικός Σύμβουλος
Βαρβάρα Αντωνοπούλου
Λογίστρια-Φοροτεχνικός
Βασιλική Ντοντίδου
Λογίστρια
Παναγιώτης Μποσνάκης
Οικονομολόγος-Φοροτεχνικός
Λεωνίδας Μάλτογλου
Σύμβουλος Επιχειρήσεων
Δημήτρης Παντέκας
Αρχιτέκτων Μηχανικός

Μας εμπιστεύονται

 
Black Sugar »espresso bar»
Fit Forward
SLEEPINART
Ουρανός μ’ αστέρια
phototech Peraia
Nikolettas nails
Kazakos
ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ
PERAIA ROOMS
Ada Tsesmeli – Διδασκαλία Αγγλικού λόγου και τέχνης
TERZOGLOU
STELLA shoes
Friends for life – σκύλοι βοηθοί
TROKANAS
paisios
double you
 

Συνεργάτες

Ασφαλιστικά προγράμματα        

Νομική συμβουλή                       

Graphic design                              

Τα γραφεία μας