Online σεμινάρια για επιχειρηματίες

Τα προγράμματα εκπαίδευσης αφορούν επιχειρηματίες όλων των επιπέδων, νέους στο επιχειρείν, και όχι στην ηλικία, είτε έχουν μια καινοτόμα ιδέα είτε την πιο συνηθισμένη, καθώς και υφιστάμενους επιχειρηματίες. Τμήματα της εκπαίδευσης θα υλοποιούνται από συνεργάτες επιχειρηματίες, ανθρώπους της αγοράς.

Η δια βίου μάθηση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη του ανθρώπου, η οποία γίνεται πιο αποδοτική όταν συνδυάζεται με τις απαραίτητες τεχνικές αυτογνωσίας και ανακάλυψης των ιδιαίτερων ικανοτήτων του καθενός.

Σκοπός είναι η επιχειρηματική και προσωπική εξέλιξη του σύγχρονου επαγγελματία, καθώς και η παρακίνηση ανθρώπων ώστε να αυξήσουν το δυναμικό τους και να υλοποιήσουν το όραμα τους. Να είναι ανταγωνιστικοί όχι προσωρινά, αλλά συνεχόμενα και να δημιουργούν επιχειρήσεις με ουσία και σωστές βάσεις.

Η επιχειρηματική δραστηριότητα κάθε μορφής, αποτελεί δίοδο προς την εξάλειψη της ανεργίας. Οι άνθρωποι σήμερα είναι περισσότερο έτοιμοι από ποτέ για να εργαστούν σε κάτι δικό τους που τους ολοκληρώνει και είναι πιο δεκτικοί και πρόθυμοι να ρισκάρουν και να ανοίξουν το μυαλό τους σε νέους ορίζοντες. 

Η παρακίνηση ανθρώπων για τη δημιουργία μικρών επιχειρήσεων θα δημιουργήσει νέες επιπλέον θέσεις εργασίας τόσο για τους επιχειρηματίες όσο και για το προσωπικό που θα προσλάβουν και επιπλέον θα δώσει σε αυτούς τους ανθρώπους ικανοποίηση και όρεξη για εργασία.

Online σεμινάρια: Πως λειτουργεί η εκπαιδευτική διαδικασία

Η παρακολούθηση γίνεται ζωντανά (Live) με αλληλεπίδραση, ενεργή συμμετοχή και άμεση επικοινωνία με ερωτήσεις και σχόλια.

Κάθε 2 μήνες υλοποιείται νέος κύκλος του επιχειρηματικού προγράμματος, με τον επόμενο να ξεκινάει το Σεπτέμβριο. Ωστόσο, υλοποιούνται ξεχωριστά και ανεξάρτητα σεμινάρια workshops όπως ανακοινώνονται κάθε φορά.

Στο e-learning Business School.gr μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, ιδιότητας και επιπέδου σπουδών. Μέγιστος αριθμός ατόμων είναι τα 12 άτομα

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ:

 • χρειάζονται καθοδήγηση για να ξεκινήσουν μια νέα δραστηριότητα και να ιδρύσουν μια νέα επιχείρηση
 • θέλουν να οργανώσουν και να υλοποιήσουν την κρυφή επιχειρηματική τους ιδέα-όνειρο ζωής
 • επιθυμούν να εξελίξουν και να αναβαθμίσουν αποτελεσματικά την επιχείρησή τους

Τι προσφέρουν τα e-learning σεμινάρια – Ποια είναι τα οφέλη

 • Συγκεντρωμένη γνώση σε απλή κατανοητή γλώσσα, άμεσα εφαρμόσιμη μέσα από παραδείγματα και πρακτικά θέματα με σκοπό να παρέχει κινητοποίηση, έμπνευση και παρακίνηση για εξέλιξη
 • Τα σεμινάρια επιχειρηματικότητας έχουν διαδραστική και άριστη πρακτική εφαρμογή, σε αντίθεση με τα ακαδημαϊκά θεωρητικά προγράμματα της αγοράς.
 • Οι εκπαιδευτές είναι επιχειρηματίες, ενεργοί επαγγελματίες της αγοράς με δική τους επιχείρηση.
 • Δίνεται η δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να συνομιλήσουν, να αλληλοεπιδράσουν και να λάβουν χρήσιμες συμβουλές από άλλους πετυχημένους επιχειρηματίες, που συμμετέχουν ως καλεσμένοι (guests)
 • Πρακτικοί οδηγοί σχεδιασμένοι αποκλειστικά για το eLearning πρόγραμμα
 • Είσοδος στο πρόγραμμα για όλους όσους θέλουν να ξεκινήσουν ή να εξελίξουν μια επιχείρηση

Σεμινάρια workshops – Ενότητες Business School.gr

 

 1. Επιχειρηματικότητα, Τεχνικές ανάπτυξης Ηγεσίας, Διαχείριση της αλλαγής
 2. Personal Branding : Χτίζοντας επαγγελματική ταυτότητα
 3. Όραμα, μοντέλα και εργαλεία υλοποίησης στόχων, επίλυση προβλημάτων και αντιμετώπιση εμποδίων
 4. Κατάρτιση Business plan, Ανάλυση επιχειρηματικού σχεδίου, Σχεδιασμός προϊόντος/υπηρεσίας, έρευνα αγοράς και ανάλυση του ανταγωνισμού
 5. Επιλογή νομικής μορφής, Φορολογικός σχεδιασμός, Εταιρικά θέματα, Πνευματική ιδιοκτησία, Εφαρμογή GDPR
 6. Τεχνικές επικοινωνίας και εξυπηρέτησης πελατών (Συναισθηματική νοημοσύνη, διαχείριση ανθρώπων
 7. Λογιστική και οικονομική διαχείριση, μείωση φορολογίας και ΦΠΑ, Μορφές χρηματοδότησης, εσωτερικός έλεγχος
 8. Μάρκετινγκ, τρόποι προβολής και διαφήμισης
 9. Digital Marketing (social media, website, eshop, google)

Δηλώστε συμμετοχή για τον επόμενο κύκλο Επικοινωνία