Business Coaching για μικρές επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ COACHING

Το coaching είναι μια σύγχρονη μέθοδος εξέλιξης, η οποία εμπνέει, παρακινεί, ενθαρρύνει και υποστηρίζει αποτελεσματικά τους ανθρώπους με σκοπό να πετυχαίνουν τους στόχους τους και να υλοποιούν τα όνειρα τους.

Είναι μια στρατηγική συστηματικής προπόνησης του μυαλού, που σκοπό έχει να ξεκλειδώσει τις προσωπικές και επαγγελματικές μας δυνατότητες και να φέρει στην επιφάνεια το θάρρος, τα χαρίσματα και την επινοητικότητα κάθε ατόμου.

Το coaching δεν είναι ψυχοθεραπεία. Δεν εξετάζεται το παρελθόν, αλλά η πορεία από σήμερα και έπειτα. Σέβεται απόλυτα την ελευθερία της επιλογής και διεγείρει το μυαλό, διευρύνει τους ορίζοντες και ενδυναμώνει τον άνθρωπο για να λύσει τα προβλήματα του ο ίδιος.

Με το coaching μπορείς να ανακαλύψεις μια διαφορετική οπτική γωνία για τα πράγματα και να απελευθερώσεις τη δύναμη σου, ώστε να κυνηγήσεις το όραμα σου και να αποκτήσεις τη ζωή που ονειρεύεσαι. Ενδεικτικοί τομείς που υπάρχει σημαντικό όφελος :

 • Θέσπιση και επίτευξη στόχων με επιδίωξη την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη
 • Απελευθέρωση των δυνατοτήτων και ενεργοποίηση του δυναμικού
 • Ανάπτυξης συναισθηματικής νοημοσύνης
 • Διεύρυνση του μυαλού και σκέψη από μία νέα οπτική γωνία
 • Αντιμετώπιση και απομάκρυνση εμποδίων
 • Κινητοποίηση- έμπνευση για την αναβλητικότητα

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BUSINESS COACHING

Το business coaching απευθύνεται πρώτα στον ίδιο τον επιχειρηματία, σε αντίθεση με όλα τα προγράμματα συμβουλευτικής που εγκαθίστανται επάνω στην επιχείρηση. Υποστηρίζει τον επιχειρηματία ώστε να εστιάσει σε αυτά που θα κάνουν τη διαφορά και θα εκτοξεύσουν την επαγγελματική του επιτυχία.

Το επιχειρείν είναι πρωταθλητισμός που στόχο έχει την πρωτιά, μέσα από στρατηγική υποστήριξη, έμπνευση και παρακίνηση. Η φιλοσοφία είναι η εξής :

Διαμορφώνοντας τον ηγέτη και αρχηγό της ομάδας, πετυχαίνεις θεαματικά αποτελέσματα στην ανάπτυξη της επιχείρησης, τα οποία είναι και μόνιμα. Ακόμη και μια μικρή βελτίωση σε κάποιο τομέα που αφορά τον άνθρωπο που διοικεί και διευθύνει, αυξάνει το βαθμό ικανοποίησης από τη ζωή του, την απόδοση του και κατ’ επέκταση επηρεάζει σημαντικά την πορεία της επιχείρησης.

ΠΟΙΟΥΣ  ΑΦΟΡΑ

Απευθύνεται σε επιχειρηματίες, επαγγελματίες, εργαζομένους και ανέργους που επιθυμούν:

 • να ξεκινήσουν μια νέα δραστηριότητα και να ιδρύσουν μια νέα επιχείρηση
 • να οργανώσουν και να υλοποιήσουν την κρυφή επιχειρηματική τους ιδέα-όνειρο ζωής
 • να αναβαθμίσουν αποτελεσματικά την επιχείρησή τους
 • να ξεπεράσουν εμπόδια και να αναπτυχθούν
 • να εξελίξουν τις προσωπικές και επιχειρηματικές τους ικανότητες και να πετύχουν επαγγελματικούς στόχους
 • να αυξήσουν την παραγωγικότητα τόσο των ίδιων όσων και του προσωπικού και να εξοικονομήσουν ελεύθερο χρόνο
 • να βελτιώσουν την επικοινωνία με τους εργαζόμενους και τους πελάτες τους

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ COACHING – MENTORING

-BUSINESS START

Business Coaching για νέους επιχειρηματίες : Για σένα που επιθυμείς να δημιουργήσεις από το μηδέν μια επιτυχημένη επιχείρηση. Θα σε βοηθήσει να πατήσεις γερά στο ξεκίνημα σου και να πιστέψεις στον εαυτό και το όραμα σου. Απευθύνεται σε σένα που θέλεις να ανακαλύψεις αυτό που σου ταιριάζει και σε ολοκληρώνει και σε σένα που έχεις ανακαλύψει την επιχειρηματική σου ιδέα και χρειάζεσαι υποστήριξη για να την υλοποιήσεις.

Ο επιχειρηματίας προικίζεται με εργαλεία, μεθόδους και τεχνικές που μπορεί να χρησιμοποιεί μόνος του για την υπόλοιπη επαγγελματική του ζωή.

Το πρόγραμμα σχεδιάζεται πάνω στο πλάνο ανάπτυξης και εξέλιξης του επιχειρηματία και της επιχείρησης. Υλοποιείται μέσα από ατομικές συναντήσεις διάρκειας 1-1,5 ώρας σε διάστημα που κρίνεται απαραίτητο για την επίτευξη των επαγγελματικών στόχων και αλλαγών.

-BUSINESS TAKE OFF

Business Coaching για υφιστάμενους επιχειρηματίες : Για να απογειώσεις και να εξελίξεις την επιχείρηση σου. Θα σε βοηθήσει για να ξεπεράσεις πιθανά εμπόδια και να αποκτήσεις ένα ξεκάθαρο όραμα και σιγουριά ώστε να βελτιώσεις τις δυνατότητες σου και να αναπροσαρμόσεις τις αξίες σου από τη στιγμή που ξεκίνησες. Επιπλέον μπορεί να σε υποστηρίξει για να αλλάξεις τη δραστηριότητα σου σε μια καινούργια.

Basic: Διάρκεια 6 μήνες

Classic: Διάρκεια 1 έτος

Open: Διάρκεια βάση καθορισμένου στόχου

Από το 1 έως το 10 πόσο δεσμευμένος είσαι ότι θα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να ορθοποδήσει η επιχείρηση σου;

-BRAND YOURSELF

Personal Branding : Για να χτίσεις μία αυθεντική, ξεχωριστή και ασυναγώνιστη επαγγελματική προσωπική ταυτότητα ανακαλύπτοντας τον αριστουργηματικό εαυτό σου. Στόχος είναι να οικοδομήσεις ουσιαστικά το στίγμα σου ώστε να προβάλεις αποτελεσματικά τον εαυτό και τις ιδέες σου.

Γνωρίζεις ποιος πραγματικά είσαι;

Πως προβάλεις τον εαυτό σου; Δηλαδή τον άνθρωπο που ζεις μαζί του 24 ώρες το 24ωρο; Πως παρουσιάζεις αυτόν τον άνθρωπο στους άλλους;

Πως θα κάνεις την ταυτότητα σου μοναδική, ξεχωριστή, κορυφαία, ασυναγώνιστη, ανεπανάληπτη και απαράμιλλη; (Το λεγόμενο Ουάου!)

Μέσα σε 1 λεπτό μπορείς να δώσεις αξέχαστες και αυθεντικές πληροφορίες για το δικό σου brand;

-INVEST IN YOU

Personal Life Coaching : Μονοπάτι παρακίνησης και αυτογνωσίας. Θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τον εαυτό σου, να αναγνωρίσεις τα χαρίσματα σου, να ενεργοποιήσεις το κρυμμένο δυναμικό σου και να πετύχεις προσωπική ανάπτυξη και στόχους.

Ποιο όνειρο και απωθημένο πρέπει πάση θυσία να υλοποιηθεί μέχρι να φύγω από αυτόν τον κόσμο;

Τι με συναρπάζει τόσο πολύ ώστε θα έκανα οτιδήποτε για να το καταφέρω;

Για ποιο πράγμα θέλω να με θυμούνται όταν πεθάνω;

-MOTIVATE ME®

Πρόγραμμα Coaching 21 ημερών : Για να ανακαλύψεις και να ενεργοποιήσεις τη δύναμη για την προσωπική επιτυχία σε 3 εβδομάδες με το επαναστατικό εξατομικευμένο πρόγραμμα *motivateME*.
Το πρόγραμμα είναι ατομικό και πραγματοποιείται από κοντά ή μέσω skype, με σκοπό να λάβεις την παρακίνηση και την έμπνευση που χρειάζεσαι για να ξεκλειδώσεις τις δυνατότητες σου.

Έχεις φανταστεί τον εαυτό σου 5 χρόνια μετά;

Πόσο καλά ξέρεις τι θέλεις από τη ζωή σου;

Γνωρίζεις πως θα αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου;

Τι είναι αυτό που πραγματικά σε κινητοποιεί;

Τι είναι το MotivateMe

 • Πρόγραμμα παρακίνησης με πλάνο δράσης 21 ημερών, ασκήσεις, αξιολόγηση και feedback
 • Τρεις coaching συναντήσεις/συνεδρίες 60 λεπτών – με ενδιάμεση επικοινωνία
 • Διευρύνεις τη σκέψη σου και παρατηρείς τα πράγματα με μία νέα οπτική γωνία
 • Ολοκληρώνεις το πρόγραμμα με ένα ξεκάθαρο και συγκεκριμένο όραμα

-ONLINE ΑΤΟΜΙΚΟ COACHNG – MENTORING (ΜΕΣΩ SKYPE, VIBER, FB)

Το coaching μπορεί να υλοποιηθεί και από τον υπολογιστή, για σένα που αναζητάς την ευκολία της τεχνολογίας, έχεις περιορισμένο ελεύθερο χρόνο ή κατοικείς σε απομακρυσμένη περιοχή και δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις μια συνάντηση από κοντά. Το όφελος από το πλαίσιο ενεργοποίησης, κινητοποίησης και δράσης είναι ακριβώς το ίδιο και μπορείς να έχεις πρόσβαση από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου βρίσκεσαι.

-WORKSHOPS

Πρακτικά και βιωματικά σεμινάρια Coaching : Τα εργαστήρια επιχειρηματικής και επαγγελματικής ανάπτυξης πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη, από τα οποία μπορεί αφενός να δικτυωθείς μαζί με άλλους επαγγελματίες και εργαζόμενους και αφετέρου να λάβεις ερεθίσματα και να παρακινηθείς από τις ιδέες και σκέψεις άλλων ανθρώπων ή ακόμα και να κάνουν brainstorming στην ιδέα σου.

Δείτε περισσότερα στο website  GoCoaching.gr  ή Επικοινωνήστε μαζί μας