Business Coaching για μικρές επιχειρήσεις και επιχειρηματίες

Τι σημαίνει Coaching

Το coaching είναι μια σύγχρονη μέθοδος εξέλιξης, η οποία εμπνέει, παρακινεί, ενθαρρύνει και υποστηρίζει αποτελεσματικά τους ανθρώπους με σκοπό να πετυχαίνουν τους στόχους τους και να υλοποιούν τα όνειρα τους.

Είναι μια στρατηγική συστηματικής προπόνησης του μυαλού, που σκοπό έχει να ξεκλειδώσει τις προσωπικές και επαγγελματικές μας δυνατότητες και να φέρει στην επιφάνεια το θάρρος, τα χαρίσματα και την επινοητικότητα κάθε ατόμου.

Το coaching δεν είναι ψυχοθεραπεία. Δεν εξετάζεται το παρελθόν, αλλά η πορεία από σήμερα και έπειτα. Σέβεται απόλυτα την ελευθερία της επιλογής και διεγείρει το μυαλό, διευρύνει τους ορίζοντες και ενδυναμώνει τον άνθρωπο για να λύσει τα προβλήματα του ο ίδιος.

Τι είναι το Business Coaching

Το business coaching απευθύνεται κατευθείαν στον ίδιο τον επιχειρηματία, σε αντίθεση με όλα τα προγράμματα συμβουλευτικής που εγκαθίστανται επάνω στην επιχείρηση σαν οντότητα. Υποστηρίζει τον επιχειρηματία ώστε να εστιάσει σε αυτά που θα κάνουν τη διαφορά και θα τον οδηγήσουν στην επαγγελματική του επιτυχία.

Το επιχειρείν είναι πρωταθλητισμός που στόχο έχει την πρωτιά, μέσα από στρατηγική υποστήριξη, έμπνευση και παρακίνηση.

Διαμορφώνοντας τον ηγέτη και αρχηγό της ομάδας, πετυχαίνεις θεαματικά αποτελέσματα στην ανάπτυξη της επιχείρησης, τα οποία είναι και μόνιμα.

Ακόμη και μια μικρή βελτίωση σε κάποιο τομέα που αφορά τον άνθρωπο που διοικεί και διευθύνει, αυξάνει το βαθμό ικανοποίησης από τη ζωή του, την απόδοση του και κατ’ επέκταση επηρεάζει σημαντικά την πορεία της επιχείρησης.

Τι οφέλη έχει το Coaching;

To coaching βοηθάει τους ανθρώπους να :

 • εξελίξουν τις προσωπικές και επιχειρηματικές τους ικανότητες
 • βελτιώσουν την συναισθηματική τους νοημοσύνη
 • αντιμετωπίσουν εμπόδια και να πετύχουν επαγγελματικούς στόχους
 • να αυξήσουν την παραγωγικότητα τόσο των ίδιων όσων και του προσωπικού και να εξοικονομήσουν ελεύθερο χρόνο
 • να βελτιώσουν την επικοινωνία με τους εργαζόμενους και τους πελάτες τους

Ποιούς αφορά

Απευθύνεται σε επιχειρηματίες, επαγγελματίες, εργαζομένους και ανέργους που επιθυμούν:

 • να ξεκινήσουν μια νέα δραστηριότητα και να ιδρύσουν μια νέα επιχείρηση
 • να οργανώσουν και να υλοποιήσουν την κρυφή επιχειρηματική τους ιδέα-όνειρο ζωής
 • να αναβαθμίσουν αποτελεσματικά την επιχείρησή τους

Η επιτυχία για τον καθένα βρίσκεται μέσα του : ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

-Τι θα επέλεγες να κάνεις τώρα αν ήξερες ότι δεν θα αποτύγχανες;

-Ποιο επάγγελμα θα ακολουθούσες αν δε σε ενδιέφεραν τα χρήματα;

-Γιατί θέλεις να ξεκινήσεις αυτήν την επιχείρηση;

-Που θέλεις να φτάσεις μετά από 10 χρόνια;

-Τι είσαι διατεθειμένος να κάνεις για να πετύχει η επιχείρηση σου;

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ COACHING

– BUSINESS Take Off

Business Coaching για νέους επιχειρηματίες : Για σένα που επιθυμείς να δημιουργήσεις από το μηδέν μια επιτυχημένη επιχείρηση. Θα σε βοηθήσει να πατήσεις γερά στο ξεκίνημα σου και να πιστέψεις στον εαυτό και το όραμα σου. Απευθύνεται σε σένα που έχεις ανακαλύψει την επιχειρηματική σου ιδέα και χρειάζεσαι υποστήριξη για να την υλοποιήσεις.

Ο επιχειρηματίας προικίζεται με εργαλεία, μεθόδους και τεχνικές που μπορεί να χρησιμοποιεί μόνος του για την υπόλοιπη επαγγελματική του ζωή.

Το πρόγραμμα σχεδιάζεται πάνω στο πλάνο ανάπτυξης και εξέλιξης του επιχειρηματία και της επιχείρησης. Υλοποιείται μέσα από ατομικές συναντήσεις διάρκειας 1-1,5 ώρας σε διάστημα που κρίνεται απαραίτητο για την επίτευξη των επαγγελματικών στόχων και αλλαγών.

Business Coaching για υφιστάμενους επιχειρηματίες : Για να απογειώσεις και να εξελίξεις την επιχείρηση σου. Θα σε βοηθήσει για να ξεπεράσεις πιθανά εμπόδια και να αποκτήσεις ένα ξεκάθαρο όραμα και σιγουριά ώστε να βελτιώσεις τις δυνατότητες σου και να αναπροσαρμόσεις τις αξίες σου από τη στιγμή που ξεκίνησες. Επιπλέον μπορεί να σε υποστηρίξει για να αλλάξεις τη δραστηριότητα σου σε μια καινούργια.

-MOTIVATE ME®

Εξατομικευμένο πρόγραμμα Coaching 21 ημερών : Για να ανακαλύψεις και να ενεργοποιήσεις το δυναμικό σου σε 3 εβδομάδες, δοκίμασε το επαναστατικό ατομικό πρόγραμμα, από κοντά ή μέσω skype, με σκοπό να λάβεις την παρακίνηση και την έμπνευση που χρειάζεσαι για να ξεκλειδώσεις τις δυνατότητες σου.

Έχεις φανταστεί τον εαυτό σου 5 χρόνια μετά;

Πόσο καλά ξέρεις τι θέλεις από τη ζωή σου;

Γνωρίζεις πως θα αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου;

Τι είναι αυτό που πραγματικά σε κινητοποιεί;

Τι είναι το MotivateMe

 • Πρόγραμμα παρακίνησης με πλάνο δράσης 21 ημερών, ασκήσεις, αξιολόγηση και feedback
 • Τρεις coaching συναντήσεις/συνεδρίες 60 λεπτών – με ενδιάμεση επικοινωνία
 • Διευρύνεις τη σκέψη σου και παρατηρείς τα πράγματα με μία νέα οπτική γωνία
 • Ολοκληρώνεις το πρόγραμμα με ένα ξεκάθαρο και συγκεκριμένο όραμα

-BRAND YOURSELF

Personal Branding : Για να χτίσεις μία αυθεντική, ξεχωριστή και ασυναγώνιστη επαγγελματική προσωπική ταυτότητα ανακαλύπτοντας τον αριστουργηματικό εαυτό σου. Στόχος είναι να οικοδομήσεις ουσιαστικά το στίγμα σου ώστε να προβάλεις αποτελεσματικά τον εαυτό και τις ιδέες σου.

Γνωρίζεις ποιος πραγματικά είσαι;

Πως προβάλεις τον εαυτό σου; Δηλαδή τον άνθρωπο που ζεις μαζί του 24 ώρες το 24ωρο; Πως παρουσιάζεις αυτόν τον άνθρωπο στους άλλους;

Πως θα κάνεις την ταυτότητα σου μοναδική, ξεχωριστή, κορυφαία, ασυναγώνιστη, ανεπανάληπτη και απαράμιλλη; (Το λεγόμενο Ουάου!)

Μέσα σε 1 λεπτό μπορείς να δώσεις αξέχαστες και αυθεντικές πληροφορίες για το δικό σου brand;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή   μέσω Φόρμας Επικοινωνίας