Λογιστικό Γραφείο Θεσσαλονίκη – PKP IKE

Λογιστικό Γραφείο Θεσσαλονίκη – PKP IKE

Πολυτεχνείου 17Α
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 54626
Ελλάδα
Τηλέφωνο: 2310 500 447
Secondary phone: 2392 400 557
Email: info@pkp.com.gr
URL: https://www.pkp.com.gr/locations/thessaloniki/

Δευτέρα9:00 AM - 5:00 PM
Τρίτη9:00 AM - 5:00 PM
Τετάρτη9:00 AM - 5:00 PM
Πέμπτη9:00 AM - 5:00 PM
Παρασκευή9:00 AM - 5:00 PM
ΣαββάτοΚλειστά
ΚυριακήΚλειστά

Λογιστικό Γραφείο

Το λογιστικό γραφείο PKP αναλαμβάνει όλα τα λογιστικά σας θέματα. Σαν σύμβουλοι επιχειρήσεων στην PKP IKE επιθυμούμε να συμβάλουμε στην αλλαγή νοοτροπίας για την επιχειρηματικότητα και να εισάγουμε μια κουλτούρα που στόχο θα έχει να είμαστε μόνιμα πιο ανταγωνιστικοί επαγγελματίες και πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι. Πρόκειται για ένα Λογιστικό Γραφείο στη Θεσσαλονίκη με μια ευχάριστη ομάδα έτοιμη να σας εξυπηρετήσει.

Το έμπειρο προσωπικό μας βρίσκεται πάντα δίπλα στον επιχειρηματία. Η ομάδα του PKP αναλαμβάνει να ενημερώνεται συνεχώς για όλες τις εξελίξεις ώστε να σας προσφέρει ολοκληρωμένες και σωστές υπηρεσίες.

Χρησιμοποιούμε σύγχρονες μεθόδους λογιστικής διαχείρισης για να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων.

Στηρίζουμε την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και πιστεύουμε πως η μικρή και μικρομεσαία επιχείρηση αποτελεί τη ραχοκοκκαλιά της εθνικής οικονομίας.

Οι ευέλικτοι χειρισμοί και οι σωστές επιλογές κατόπιν μελέτης των φοροτεχνικών και λογιστικών θεμάτων, μας δίνουν τη σιγουριά να μπορούμε να εγγυηθούμε την παροχή άριστων υπηρεσιών αλλά και να αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη των χειρισμών και των συμβουλών που δίνουμε.

Στόχος μας είναι να απολαμβάνετε ευχάριστη και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση 5 αστέρων, καθώς κάθε υπόθεση ανεξαρτήτως της βαρύτητας ή της δυσκολίας της, εξετάζεται με γνώμονα το προσωπικό σας συμφέρον.

Το γραφείο μας βρίσκεται στην Περαία Ανθέων 36 & Αμπελοκήπων. Μπορείτε να μας επισκεφθείτε από κοντά ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email : [email protected] ή online στο facebook, twitter, linkedin και youtube

  • Λογιστικό Γραφείο Θεσσαλονίκη – PKP IKE
Εκτύπωση
Λογιστικό Γραφείο Θεσσαλονίκη – PKP IKE was last modified: 16 Δεκεμβρίου, 2020 by seoadmin