Ο Μιχαήλ Ζηδιανάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και μεγάλωσε στην Περαία Θεσσαλονίκης. Σπούδασε στο τμήμα Νομικής του Δ.Π.Θ. (Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης) και αναλαμβάνει με επιτυχία πλήθος νομικών ζητημάτων, με έμφαση σε υποθέσεις Αστικού, Εμπορικού και Τραπεζικού Δικαίου (Προστασία Δανειοληπτών – Καταναλωτών).

Στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισης και επιμόρφωσής του, εξειδικεύτηκε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Εργατικό Δίκαιο και στο Δίκαιο Κοινωνικής Ασφάλισης καθώς και στα ζητήματα των σύγχρονων Χρηματοοικονομικών Συναλλαγών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Είναι διορισμένος στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης και μέλος του Δ.Σ.Θ. (Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης). Μέλος της Ένωσης Ελλήνων Νομικών e-Themis και τακτικός σύνεδρος σε ημερίδες και επιστημονικές εκδηλώσεις. Ομιλεί άριστα την Αγγλική Γλώσσα και είναι εγγεγραμμένος στους Μεταφραστές Δικηγόρους του Δ.Σ.Θ.

Εκπροσωπεί τη νέα γενιά Δικηγορών δίνοντας βάση στην ειλικρινή και ρεαλιστική νομική συμβουλή και πρώτιστα στο ίδιο τον άνθρωπο. Το πάθος του για την μάχιμη δικηγορία συντέλεσε στο να ιδρύσει το 2013 το Δικηγορικό Γραφείο «Μιχαήλ Ζηδιανάκης & Συνεργάτες» και την καινοτόμο διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης και παροχής νομικών υπηρεσιών e-nomika.gr.

Σήμερα, το Δικηγορικό του Γραφείο αναπτύσσεται ταχέως αυξάνοντας το ανθρώπινο δυναμικό του και αξιοποιώντας κομβικά το ομαδικό πνεύμα και τις συνεργασίες του, με πλήθος ειδικοτήτων και επιστημόνων.

Έχει σημειώσει μεγάλο αριθμό δικαστικών και εξωδικαστικών επιτυχιών σε διάφορες υποθέσεις και ιδίως σε περιπτώσεις αντιδικίας κατά τραπεζών, ρύθμισης δανείων και αιτήσεων για υπαγωγή στο νόμο «Κατσέλη» για τα Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά.

Κάθε υπόθεση αποτελεί μια ξεχωριστή πρόκληση για εκείνον, μια μάχη που πρέπει να οδηγήσει στη δικαίωση.

email : [email protected]

tel : 6984 675 273

Εκτύπωση
Μιχαήλ Ζηδιανάκης, Δικηγόρος was last modified: 26 Ιανουαρίου, 2019 by cmosusr1