Τελευταία Ενημέρωση 7 Απριλίου, 2021

Ο Μιχαήλ Ζηδιανάκης είναι δικηγόρος Θεσσαλονίκης, γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και μεγάλωσε στην Περαία Θεσσαλονίκης. Σπούδασε στο τμήμα Νομικής του Δ.Π.Θ. (Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης) και αναλαμβάνει με επιτυχία πλήθος νομικών ζητημάτων, με έμφαση σε υποθέσεις Αστικού (ακίνητα, Μισθώσεις, διαζύγια, κληρονομικά) , Εμπορικού και Τραπεζικού Δικαίου (Προστασία Δανειοληπτών – Καταναλωτών).

Στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισης και επιμόρφωσής του, εξειδικεύτηκε στο ΕΚΠΑ ((Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) στο Εργατικό Δίκαιο και στο Δίκαιο Κοινωνικής Ασφάλισης καθώς και στα ζητήματα των σύγχρονων Χρηματοοικονομικών Συναλλαγών στο Α.Π.Θ (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης).

Είναι τελειόφοιτος τους μεταπτυχιακού προγράμματος του Α.Π.Θ. “Ποινικό Δίκαιο και Εξαρτήσεις” και Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής από τον ADR – ODR INTRERNATIONAL.

Είναι διορισμένος στο Εφετείο Θεσσαλονίκης και μέλος του Δ.Σ.Θ. (Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης). Μέλος της Ένωσης Ελλήνων Νομικών e-Themis και τακτικός σύνεδρος σε ημερίδες και επιστημονικές εκδηλώσεις. Ομιλεί άριστα την Αγγλική Γλώσσα και είναι εγγεγραμμένος στους Μεταφραστές Δικηγόρους του Δ.Σ.Θ.

Εκπροσωπεί τη νέα γενιά Δικηγόρων δίνοντας βάση στην ειλικρινή και ρεαλιστική νομική συμβουλή και πρώτιστα στο ίδιο τον άνθρωπο. Το πάθος του για την μάχιμη δικηγορία συντέλεσε στο να ιδρύσει το 2013 το Δικηγορικό Γραφείο «Μιχαήλ Ζηδιανάκης & Συνεργάτες» με κύρια έδρα την Περαία Θεσσαλονίκης και την καινοτόμο διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης και παροχής νομικών υπηρεσιών e-nomika.gr.

Σήμερα, τα Δικηγορικά του Γραφεία αναπτύσσονται ταχέως αυξάνοντας το ανθρώπινο δυναμικό τους και αξιοποιώντας κομβικά το ομαδικό πνεύμα και τις συνεργασίες του, με πλήθος ειδικοτήτων και επιστημόνων. Με δικηγορικά γραφεία στη Θεσσαλονίκη, Περαία Θεσσαλονίκης και Αθήνα παρέχει υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα και σε επιλεγμένες πόλεις του Εξωτερικού.

Έχει σημειώσει μεγάλο αριθμό εξωδικαστικών και δικαστικών επιτυχιών σε διάφορες υποθέσεις αστικές και ποινικές και ιδίως σε περιπτώσεις αντιδικίας κατά τραπεζών, ρύθμισης δανείων και αιτήσεων για υπαγωγή στο νόμο «Κατσέλη» για τα Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά.

Εκτύπωση
Μιχαήλ Ζηδιανάκης, Δικηγόρος was last modified: 7 Απριλίου, 2021 by cmosusr1