Η Θεοδώρα Παλιούρα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Περαία του Δήμου Θερμαϊκού. Σπούδασε Λογιστική και Xρηματοοικονομική στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στη Στρατηγική Διοικητική Λογιστική & Χρηματοοικονομική Διοίκηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Κατέχει Άδεια Φοροτέχνη Α’ τάξης(ΑΜ 123432), είναι εγγεγραμμένη στο σύλλογο Ορκωτών Λογιστών, ενεργό μέλος στο Οικονομικό Επιμελητήριο και απολύτως εξειδικευμένη στη λογιστική και φοροτεχνική κάλυψη επιχειρήσεων με έμφαση στη διαχείριση κινδύνου και εσωτερικού ελέγχου, πιστοποιημένη από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ.).  Στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης της, παρακολουθεί εξειδικευμένα λογιστικά και φορολογικά σεμινάρια.

Ξεκίνησε να εργάζεται από νεαρή ηλικία, παράλληλα με τις σπουδές της σε πολυμελή λογιστικά γραφεία στη Θεσσαλονίκη, συγκεντρώνοντας έτσι την απαραίτητη εμπειρία και κατανοώντας σε βάθος τις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης.

Σήμερα ως συνιδιοκτήτρια της εταιρίας ΠΚΠ ΙΚΕ έχει αναλάβει με πάθος την λογιστική υποστήριξη επιχειρήσεων στοχεύοντας πάντα στο βέλτιστο αποτέλεσμα και στη σωστή και υπεύθυνη φορολογική συμβουλή. Παράλληλα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στήριξης και συνεργασίας νέων επιχειρηματικών δράσεων και συμμετέχει ως ομιλήτρια σε workshops με σκοπό την λογιστική καθοδήγηση επαγγελματιών.

email : [email protected]

tel : 6973 011 772

Εκτύπωση
Θεοδώρα Παλιούρα, Λογίστρια-Φοροτεχνικός Α’ τάξης was last modified: 8 Μαρτίου, 2020 by cmosusr1