Τελευταία Ενημέρωση 7 Απριλίου, 2021

Ο Παναγιώτης Μποσνάκης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατάγεται από τη Χανιώτη Χαλκιδικής. Σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου με εξειδίκευση στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση (MBA FINANCE) Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Είναι πρώην μέλος του Εμπορικού επιμελητηρίου Χαλκιδικής, μέλος του Οικονομικού επιμελητηρίου της Ελλάδος και πιστοποιημένος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής από την Τράπεζα της Ελλάδας. Επιπλέον, κατέχει πληθώρα πιστοποιήσεων σεμιναρίων σε τραπεζικά, φοροτεχνικά και χρηματοοικονομικά θέματα. Ξεκίνησε να εργάζεται ως τραπεζικό στέλεχος από τη θέση του Credit Officer – Επιχειρηματική Πίστη στην Τράπεζα Κύπρου. Αργότερα ως Προϊστάμενος Υποστήριξης Εργασιών και Υπεύθυνος Εξυπηρέτησης στην Αγροτική Τράπεζα, ενώ το 2013 διετέλεσε Υποδιευθυντής – Υπεύθυνος Ανάπτυξης εργασιών για 2 χρόνια στην Τράπεζα Πειραιώς.

Η έρευνα και η μελέτη με τα φορολογικά δεδομένα ήταν κάτι που αποτελούσε πάντοτε αγαπημένη του ενασχόληση και έχει θέσει ως στόχο να παρέχει πλήρη λογιστική και φοροτεχνική υποστήριξη με υπευθυνότητα, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα. Παράλληλα, η μεγάλη εμπειρία από θέσεις ευθύνης σε τρεις τράπεζες τον έχουνε καταστήσει χρήσιμο Σύμβουλο Επιχειρήσεων πάνω σε τραπεζοασφαλιστικά θέματα.

Εκτύπωση
Παναγιώτης Μποσνάκης, Οικονομολόγος-Φοροτεχνικός was last modified: 7 Απριλίου, 2021 by cmosusr1