Τελευταία Ενημέρωση 30 Ιανουαρίου, 2023

Ο Θέμης Αξιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Λογιστική και Χρηματοοικονομική στο Α.Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης, Human Resource Management στο CIT της Ιρλανδίας και παρακολούθησε εξειδικευμένη εκπαίδευση πάνω στο Coaching από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Έπειτα, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στη διοίκηση επιχειρήσεων παρακολουθώντας το MBA από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος.

Είναι κάτοχος άδειας Φοροτέχνη Α’ τάξης (ΑΜ 117641), μέλος του Οικονομικού και Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Θεωρώντας τη γνώση ως το σημαντικότερο στοιχείο εξερεύνησης και εξέλιξης που οδηγεί στην επιτυχία, δέχεται συνεχή επιμόρφωση μέσα από επίκαιρα σεμινάρια και προσωπική μελέτη με σκοπό την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών.

Το 2013 ίδρυσε την πρώτη του επιχείρηση Π&Π – Πάντα και παντού. Εξαιρετική ιδέα, κακή εκτέλεση. Η συσσωρευμένη γνώση μαζί με την εμπειρία οδήγησαν αμέσως μετά στην ίδρυση ενός σύγχρονου και πολυδιάστατου λογιστικού γραφείου. Αυτό που ξεκίνησε από το μηδέν ή το μείον, σήμερα είναι μία εξελισσόμενη εταιρία που αναπτύσσεται σταθερά και κερδίζει δίκαια την εμπιστοσύνη των πελατών της. Η ΠΚΠ ΙΚΕ , με δραστηριότητα στη Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα, έχει διακριθεί από τον ανταγωνισμό για τις άρτιες ποιοτικές υπηρεσίες και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

Μέσα από την καθημερινή επαφή με πολλούς ελεύθερους επαγγελματίες, ένα λογιστικό γραφείο παρατηρεί ουσιαστικά μια επιχείρηση από την έναρξη μέχρι την ανάπτυξη ή το κλείσιμο τους και παρακολουθεί την οικονομική τους πορεία εκ των έσω.

Το 2017 δημιουργήθηκε το GoCoaching για την παρακίνηση και υποστήριξη ανθρώπων ώστε να υλοποιήσουν το όραμα τους μέσα από τα εργαλεία coaching.

Αυτό με τη σειρά του, οδήγησε στη δημιουργία για το σχολείο επιχειρηματικότητας Business School.gr, ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης για νέους επιχειρηματίες, ώστε ο καθένας να χτίσει σωστά από την αρχή την δική του επιχείρηση.

Βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή για την ενίσχυση νέων επιχειρηματικών δράσεων. Συμμετέχει ως εθελοντής μέντορας σε προγράμματα επιχειρηματικότητας, με σκοπό την παροχή έμπνευσης, ώθησης και υποστήριξης σε δραστήρια και ανήσυχα πνεύματα.

“Μη φοβάσαι αν προχωρείς αργά. Να φοβάσαι αν μένεις ακίνητος. Προχώρα μπροστά, κάνε αλλαγές και δημιούργησε εσύ την ευκαιρία που περιμένεις!”

Εκτύπωση
Θέμης Αξιώτης, Φοροτεχνικός Α’ τάξης-Business Mentor was last modified: 30 Ιανουαρίου, 2023 by cmosusr1