Ο Θέμης Αξιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Λογιστική και Χρηματοοικονομική στο Α.Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης, Human Resource Management στο CIT της Ιρλανδίας και παρακολύθησε εξειδικευμένη εκπαίδευση πάνω στο Coaching από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Σε μεταπτυχιακό επίπεδο παρακολούθησε το MBA Διοίκησης επιχειρήσεων από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος.

Είναι κάτοχος άδειας Φοροτέχνη Α’ τάξης (ΑΜ 117641), μέλος του Οικονομικού και Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής από την Τράπεζα της Ελλάδος και πιστοποιημένος Coach από τον Association for Coaching (AC). Θεωρώντας τη γνώση ως το σημαντικότερο στοιχείο επιτυχίας, εξερεύνησης και εξέλιξης, δέχεται συνεχή επιμόρφωση μέσα από επίκαιρα σεμινάρια και προσωπική μελέτη με σκοπό την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών.

Παράλληλα, ασχολείται με το mentoring και είναι εκπαιδευτής ως προς τη δημιουργία και ανάπτυξη μικρών επιχειρήσεων, το Personal Branding και το Coaching, κάτι που υλοποιείται μέσα από ατομικές συνεδρίες ή σεμινάρια και workshops που διοργανώνονται σε Κέντρα δια βίου μάθησης και σε άλλα σημεία της Θεσσαλονίκης.

Το 2013 ίδρυσε την πρώτη του επιχείρηση Π&Π – Πάντα και παντού. Εξαιρετική ιδέα, κακή εκτέλεση. Η συσσωρευμένη γνώση μαζί με την εμπειρία οδήγησαν αμέσως μετά στην ίδρυση ενός σύγχρονου και πολυδιάστατου λογιστικού γραφείου. Αυτό που ξεκίνησε από το μηδέν ή το μείον, σήμερα είναι μία εξελισσόμενη εταιρία που αναπτύσσεται σταθερά και κερδίζει δίκαια την εμπιστοσύνη των πελατών της. Η ΠΚΠ ΙΚΕ , με γραφεία υποστήριξης στην Περαία και τη Θεσσαλονίκη, έχει διακριθεί από τον ανταγωνισμό για τις άρτιες ποιοτικές παροχές και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση 5 αστέρων. Βασικές επιδιώξεις της ομάδας αποτελούν η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και η καθολική καταπολέμηση της γραφειοκρατίας.

Μέσα από την καθημερινή επαφή με πολλούς ελεύθερους επαγγελματίες, παρατηρεί ουσιαστικά μια επιχείρηση από την έναρξη μέχρι την ανάπτυξη ή το κλείσιμο τους και παρακολουθεί την οικονομική τους πορεία εκ των έσω. Το συμπέρασμα είναι ότι ο επιχειρηματίας πρέπει να βελτιώνεται συνεχώς και να μη μένει στάσιμος. Αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία του GoCoaching, που έχει σαν στόχους την επιχειρηματική και προσωπική εξέλιξη του σύγχρονου επαγγελματία, καθώς και την παρακίνηση, εκπαίδευση και υποστήριξη ανθρώπων ώστε να χτίσουν σωστά την δική τους επιχείρηση και να υλοποιήσουν το όραμα τους.

Το επιχειρείν είναι για εκείνον καλλιτεχνική έκφραση και αγάπη, γι’ αυτό και βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή για την ενίσχυση νέων επιχειρηματικών δράσεων. Συμμετέχει ως εθελοντής μέντορας σε προγράμματα επιχειρηματικότητας, με σκοπό την την παροχή έμπνευσης, ώθησης και υποστήριξης σε δραστήρια και ανήσυχα πνεύματα.

“Η δράση και η διαρκής εξέλιξη μπορούν να σε οδηγήσουν στα όνειρα σου. Προχώρα και δημιούργησε εσύ την ευκαιρία που περιμένεις.”

email : [email protected]

tel : 6949 54 88 44

Εκτύπωση
Θέμης Αξιώτης, Φοροτεχνικός Α’ τάξης-Business Coach Mentor was last modified: 26 Σεπτεμβρίου, 2020 by cmosusr1