Λογιστικό Γραφείο Περαία - PKP ΙΚΕ

Λογιστικό Γραφείο Περαία – PKP ΙΚΕ

Λογιστικό Γραφείο Περαία – PKP ΙΚΕ

Ανθέων 36 & Αμπελοκήπων
Περαία, Θεσσαλονίκη 57019
Ελλάδα
Τηλέφωνο: 2392 400 557
Email: info@pkp.com.gr

 

Δευτέρα9:00 AM - 5:00 PM
Τρίτη9:00 AM - 5:00 PM
Τετάρτη9:00 AM - 5:00 PM
Πέμπτη9:00 AM - 5:00 PM
Παρασκευή9:00 AM - 5:00 PM
ΣαββάτοΚλειστά
ΚυριακήΚλειστά

Λογιστικό Γραφείο

Το PKP με έδρα στην Θεσσαλονίκη, παρέχει τις λογιστικές του υπηρεσίες με μεγάλη εμπειρία στον χώρο. Το Λογιστικό γραφείο στην Περαία είναι διαθέσιμο να αναλάβει όλα τα θέματα που σας απασχολούν.

Η ομάδα του PKP είναι πλήρως καταρτισμένη και έμπειρη πάνω στον τομέα της λογιστικής. Προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα σε όλα τα λογιστικά θέματα.

Η φορολογική και συμβουλευτική προσέγγιση της επιχείρησης απαιτεί υπευθυνότητα, γνώση, κατάρτιση και συνεχή ενημέρωση, καθώς μόνο έτσι μπορεί να επιτευχθεί το μέγιστο όφελος για τους πελάτες μας. Για τον λόγο αυτόν εμείς και οι συνεργάτες μας αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία την κάθε περίπτωση.

Απευθυνόμαστε στη σύγχρονη επιχείρηση και προσπαθούμε πάντα να παράγουμε άριστης ποιότητας έργο. Εστιάζουμε στις λύσεις και την ουσία του κάθε προβλήματος και παρέχουμε σωστή, ποιοτική και υπεύθυνη λογιστική, φοροτεχνική και επιχειρηματική υποστήριξη.

Στόχος μας είναι να απολαμβάνετε ευχάριστη και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση 5 αστέρων, καθώς κάθε υπόθεση ανεξαρτήτως της βαρύτητας ή της δυσκολίας της, εξετάζεται με γνώμονα το προσωπικό σας συμφέρον.

Το γραφείο μας βρίσκεται στην Περαία Ανθέων 36 & Αμπελοκήπων. Μπορείτε να μας επισκεφθείτε από κοντά ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email : [email protected] ή online στο facebook, twitter, linkedin και youtube

  • Λογιστικό Γραφείο Περαία – PKP ΙΚΕ
Εκτύπωση
Λογιστικό Γραφείο Περαία – PKP ΙΚΕ was last modified: 16 Δεκεμβρίου, 2020 by seoadmin