Business Coaching για μικρές επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη

 

COACHING : ΟΡΙΣΜΟΣ

Το coaching είναι μια σύγχρονη μέθοδος εξέλιξης, η οποία εμπνέει, παρακινεί, ενθαρρύνει και υποστηρίζει αποτελεσματικά τους ανθρώπους με σκοπό να πετυχαίνουν τους στόχους τους και να υλοποιούν τα όνειρα τους.

Είναι μια στρατηγική συστηματικής προπόνησης του μυαλού, που σκοπό έχει να ξεκλειδώσει τις προσωπικές και επαγγελματικές μας δυνατότητες και να φέρει στην επιφάνεια το θάρρος, τα χαρίσματα και την επινοητικότητα κάθε ατόμου.

Το coaching δεν είναι ψυχοθεραπεία. Δεν εξετάζεται το παρελθόν, αλλά η πορεία από σήμερα και έπειτα. Σέβεται απόλυτα την ελευθερία της επιλογής και διεγείρει το μυαλό, διευρύνει τους ορίζοντες και ενδυναμώνει τον άνθρωπο για να λύσει τα προβλήματα του ο ίδιος.

Με το coaching μπορείς να ανακαλύψεις μια διαφορετική οπτική γωνία για τα πράγματα και να απελευθερώσεις τη δύναμη σου, ώστε να κυνηγήσεις το όραμα σου και να αποκτήσεις τη ζωή που ονειρεύεσαι. Ενδεικτικοί τομείς που υπάρχει σημαντικό όφελος :

 • Θέσπιση και επίτευξη στόχων με επιδίωξη την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη
 • Απελευθέρωση των δυνατοτήτων και ενεργοποίηση του δυναμικού
 • Ανάπτυξης συναισθηματικής νοημοσύνης
 • Διεύρυνση του μυαλού και σκέψη από μία νέα οπτική γωνία
 • Αντιμετώπιση και απομάκρυνση εμποδίων
 • Ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης
 • Επίτευξη θετικών αλλαγών
 • Κινητοποίηση- έμπνευση για την αναβλητικότητα

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BUSINESS COACHING

Το business coaching απευθύνεται πρώτα στον ίδιο τον επιχειρηματία, σε αντίθεση με όλα τα προγράμματα συμβουλευτικής που εγκαθίστανται επάνω στην επιχείρηση. Υποστηρίζει τον επιχειρηματία ώστε να εστιάσει σε αυτά που θα κάνουν τη διαφορά και θα εκτοξεύσουν την επαγγελματική του επιτυχία.

Το επιχειρείν είναι πρωταθλητισμός που στόχο έχει την πρωτιά, μέσα από στρατηγική υποστήριξη, έμπνευση και παρακίνηση. Η φιλοσοφία είναι η εξής :

Διαμορφώνοντας τον ηγέτη και αρχηγό της ομάδας, πετυχαίνεις θεαματικά αποτελέσματα στην ανάπτυξη της επιχείρησης, τα οποία είναι και μόνιμα. Ακόμη και μια μικρή βελτίωση σε κάποιο τομέα που αφορά τον άνθρωπο που διοικεί και διευθύνει, αυξάνει το βαθμό ικανοποίησης από τη ζωή του, την απόδοση του και κατ’ επέκταση επηρεάζει σημαντικά την πορεία της επιχείρησης.

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MENTORING

Mentoring σημαίνει καθοδήγηση και αποτελεί μια συνεχή σχέση συνεργασίας μεταξύ δύο ατόμων, η οποία μεταφέρει γνώση και επιτρέπει την ανταλλαγή εμπειριών, ιδεών και πρακτικών συμβουλών για ένα συγκεκριμένο τομέα δραστηριότητας.

Το mentoring βασίζεται στην καλλιέργεια επαγγελματικής σχέσης και την ανάπτυξη του επιχειρηματία γενικά και συνολικά και γι’ αυτό έχει μακροπρόθεσμη διάρκεια, σε αντίθεση με το coaching που είναι βραχυπρόθεσμο και επικεντρώνεται στην επίτευξη συγκεκριμένων, χρονικά προσδιορισμένων και άμεσων στόχων. Η εστίαση του mentoring αφορά την γενική εξέλιξη του επιχειρηματία και απαιτεί πλάνο στρατηγικής, με τον mentor να παρέχει υποστήριξη και καθοδήγηση έτσι ώστε να ετοιμαστεί (ο πελάτης) για μελλοντικούς ρόλους.

 

ΠΟΙΟΥΣ  ΑΦΟΡΑ

Απευθύνεται σε επαγγελματίες και επιχειρηματίες, νέους και υφιστάμενους, που επιθυμούν:

 • να ξεκινήσουν μια νέα δραστηριότητα και να ιδρύσουν μια νέα επιχείρηση
 • να οργανώσουν και να υλοποιήσουν την κρυφή επιχειρηματική τους ιδέα-όνειρο ζωής
 • να αναβαθμίσουν αποτελεσματικά την επιχείρησή τους
 • να ξεπεράσουν εμπόδια και να αναπτυχθούν
 • να εξελίξουν τις προσωπικές και επιχειρηματικές τους ικανότητες και να πετύχουν επαγγελματικούς στόχους
 • να αυξήσουν την παραγωγικότητα τόσο των ίδιων όσων και του προσωπικού και να εξοικονομήσουν ελεύθερο χρόνο
 • να βελτιώσουν την επικοινωνία με τους εργαζόμενους και τους πελάτες τους
 • να πετυχαίνουν καλύτερα αποτελέσματα

 

Δες περισσότερα για το coaching στο www.gocoaching.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ GoCoaching

-BUSINESS START®

Business Coaching για νέους επιχειρηματίες : Για σένα που επιθυμείς να δημιουργήσεις από το μηδέν μια επιτυχημένη επιχείρηση. Θα σε βοηθήσει να πατήσεις γερά στο ξεκίνημα σου και να πιστέψεις στον εαυτό και το όραμα σου. Απευθύνεται σε σένα που θέλεις να ανακαλύψεις αυτό που σου ταιριάζει και σε ολοκληρώνει και σε σένα που έχεις ανακαλύψει την επιχειρηματική σου ιδέα και χρειάζεσαι υποστήριξη για να την υλοποιήσεις.

Ο επιχειρηματίας προικίζεται με εργαλεία, μεθόδους και τεχνικές που μπορεί να χρησιμοποιεί μόνος του για την υπόλοιπη επαγγελματική του ζωή.

Το πρόγραμμα σχεδιάζεται πάνω στο πλάνο ανάπτυξης και εξέλιξης του επιχειρηματία και της επιχείρησης. Υλοποιείται μέσα από ατομικές συναντήσεις διάρκειας 1-1,5 ώρας σε διάστημα που κρίνεται απαραίτητο για την επίτευξη των επαγγελματικών στόχων και αλλαγών.

 

-BUSINESS TAKE OFF®

Business Coaching για υφιστάμενους επιχειρηματίες : Για να απογειώσεις και να εξελίξεις την επιχείρηση σου. Θα σε βοηθήσει για να ξεπεράσεις πιθανά εμπόδια και να αποκτήσεις ένα ξεκάθαρο όραμα και σιγουριά ώστε να βελτιώσεις τις δυνατότητες σου και να αναπροσαρμόσεις τις αξίες σου από τη στιγμή που ξεκίνησες. Επιπλέον μπορεί να σε υποστηρίξει για να αλλάξεις τη δραστηριότητα σου σε μια καινούργια.

Basic: Διάρκεια 6 μήνες

Classic: Διάρκεια 1 έτος

Open: Διάρκεια βάση καθορισμένου στόχου

Από το 1 έως το 10 πόσο δεσμευμένος είσαι ότι θα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να ορθοποδήσει η επιχείρηση σου;

 

-BUSINESS OWNER®

Business mentoring : Πρόγραμμα επιχειρηματικής καθοδήγησης με σκοπό την ουσιαστική ανάπτυξη και εξέλιξη του επιχειρηματία και της επιχείρησης, μέσα από ατομική υποστήριξη, εκπαίδευση και ανταλλαγή ιδεών. Ενθαρρύνει τη δέσμευση για δράση και εξέλιξη διαρκείας σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης και αλλαγής, ενώ δημιουργείται πλάνο στρατηγικής

 

-BRAND YOURSELF®

Personal Branding : Για να χτίσεις μία αυθεντική, ξεχωριστή και ασυναγώνιστη επαγγελματική προσωπική ταυτότητα ανακαλύπτοντας τον αριστουργηματικό εαυτό σου. Στόχος είναι να οικοδομήσεις ουσιαστικά το στίγμα σου ώστε να προβάλεις αποτελεσματικά τον εαυτό και τις ιδέες σου.

Γνωρίζεις ποιος πραγματικά είσαι;

Πως προβάλεις τον εαυτό σου; Δηλαδή τον άνθρωπο που ζεις μαζί του 24 ώρες το 24ωρο; Πως παρουσιάζεις αυτόν τον άνθρωπο στους άλλους;

Πως θα κάνεις την ταυτότητα σου μοναδική, ξεχωριστή, κορυφαία, ασυναγώνιστη, ανεπανάληπτη και απαράμιλλη; (Το λεγόμενο Ουάου!)

Μέσα σε 1 λεπτό μπορείς να δώσεις αξέχαστες και αυθεντικές πληροφορίες για το δικό σου brand;

 

-Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ®

Team Coaching : Το πιο πολύτιμο πράγμα, μετά τον ίδιο τον επιχειρηματία (δηλαδή εσένα), είναι το ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης. Οι άνθρωποι που θα ανεβάσουν την επιχείρηση στην κορυφή βήμα βήμα. Το ομαδικό coaching μπορεί να φέρει την ενότητα στην ομάδα σου, να συγχρονιστούν αρμονικά οι άνθρωποι της επιχείρησης σου με ένα κοινό στόχο και να μεγιστοποιήσουν την απόδοση τους, είτε πρόκειται για συνεργάτες είτε για το προσωπικό σου.

 

-INVEST IN YOU®

Personal Life Coaching : Μονοπάτι παρακίνησης και αυτογνωσίας. Θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τον εαυτό σου, να αναγνωρίσεις τα χαρίσματα σου, να ενεργοποιήσεις το κρυμμένο δυναμικό σου και να πετύχεις προσωπική ανάπτυξη και στόχους.

Ποιο όνειρο και απωθημένο πρέπει πάση θυσία να υλοποιηθεί μέχρι να φύγω από αυτόν τον κόσμο;

Τι με συναρπάζει τόσο πολύ ώστε θα έκανα οτιδήποτε για να το καταφέρω;

Για ποιο πράγμα θέλω να με θυμούνται όταν πεθάνω;

 

-MOTIVATE ME®

Πρόγραμμα Coaching 21 ημερών : Για να ανακαλύψεις και να ενεργοποιήσεις τη δύναμη για την προσωπική επιτυχία σε 3 εβδομάδες με το επαναστατικό εξατομικευμένο πρόγραμμα *motivateME*.
Το πρόγραμμα είναι ατομικό και πραγματοποιείται από κοντά ή μέσω skype, με σκοπό να λάβεις την παρακίνηση και την έμπνευση που χρειάζεσαι για να ξεκλειδώσεις τις δυνατότητες σου.

Έχεις φανταστεί τον εαυτό σου 5 χρόνια μετά;

Πόσο καλά ξέρεις τι θέλεις από τη ζωή σου;

Γνωρίζεις πως θα αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου;

Τι είναι αυτό που πραγματικά σε κινητοποιεί;

Τι είναι το MotivateMe

 • Πρόγραμμα παρακίνησης με πλάνο δράσης 21 ημερών, ασκήσεις, αξιολόγηση και feedback
 • Τρεις coaching συναντήσεις/συνεδρίες 60 λεπτών – με ενδιάμεση επικοινωνία
 • Διευρύνεις τη σκέψη σου και παρατηρείς τα πράγματα με μία νέα οπτική γωνία
 • Ολοκληρώνεις το πρόγραμμα με ένα ξεκάθαρο και συγκεκριμένο όραμα

 

-ΑΤΟΜΙΚΟ COACHNG/MENTORING ΜΕΣΩ SKYPE

Το coaching μπορεί να υλοποιηθεί και από τον υπολογιστή, για σένα που αναζητάς την ευκολία της τεχνολογίας, έχεις περιορισμένο ελεύθερο χρόνο ή κατοικείς σε απομακρυσμένη περιοχή και δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις μια συνάντηση από κοντά. Το όφελος από το πλαίσιο ενεργοποίησης, κινητοποίησης και δράσης είναι ακριβώς το ίδιο και μπορείς να έχεις πρόσβαση από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου βρίσκεσαι.

 

-WORKSHOPS

Πρακτικά και βιωματικά σεμινάρια Coaching : Τα εργαστήρια επιχειρηματικής και επαγγελματικής ανάπτυξης πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη, από τα οποία μπορεί αφενός να δικτυωθείς μαζί με άλλους επαγγελματίες και εργαζόμενους και αφετέρου να λάβεις ερεθίσματα και να παρακινηθείς από τις ιδέες και σκέψεις άλλων ανθρώπων ή ακόμα και να κάνουν brainstorming στην ιδέα σου.

 

-BUSINESS CHECK BY ΠΚΠ®

Με αυτό το πρωτοποριακό πρόγραμμα μπορείς να συζητήσεις με την ομάδα μας κάνοντας brainstorming επάνω στην επιχείρηση σου. Ένα σύνολο ιδεών και προτάσεων συγκεντρωμένο, μπορεί να σε φέρει χρόνια μπροστά και να σου γλιτώσει πάρα πολλά χρήματα, αρκεί να γνωρίζεις τι πραγματικά χρειάζεσαι.

 1. Φορολογική αξιολόγηση επιχείρησης
 2. Λογιστική καθοδήγηση για μεγιστοποίηση κέρδους
 3. Εξατομικευμένη Συμβουλευτική
 4. Business Coaching για τον ίδιο τον επιχειρηματία
 5. Προτάσεις επιχειρηματικής ανάπτυξης
 6. Επιλογή κατάλληλης νομικής μορφής εταιρείας
 7. Mentoring start-up

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ 30 ΛΕΠΤΩΝ!

Επικοινωνία

Έναρξη επιχείρησης – Σύσταση εταιρίας ολοκληρωμένα από την αρχή

 

 • Συμβουλευτική στην επιλογή της κατάλληλης νομικής μορφής επιχείρησης
 • Ίδρυση Start-Up τεχνολογικών εταιριών (Νεοφυείς επιχειρήσεις)
 • Έναρξη ατομικής επιχείρησης
 • Σύσταση ΙΚΕ (Ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρία)
 • Σύσταση ΟΕ-ΕΕ (Ομόρρυθμης και Ετερόρρυθμης εταιρίας)
 • Ίδρυση μη κερδοσκοπικού συλλόγου και σωματείου
 • Σύνταξη καταστατικού και υποβολή σε ΓΕΜΗ, Πρωτοδικείο και ΔΟΥ
 • Μεταβολές, μετατροπές, συγχωνεύσεις και διακοπές (κλείσιμο) επιχειρήσεων, Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής εταιρίας (ΙΚΕ), Ομόρρυθμης εταιρίας (ΟΕ), Ετερόρρυθμης εταιρίας (ΕΕ), εταιρίας Περιορισμένης Ευθύνης (ΕΠΕ), Ατομικής επιχείρησης

Πρόγραμμα απογείωσης νέου επιχειρηματία

pkp business start ®

 

 • Πλήρης λογιστική,φορολογική και μισθοδοτική κάλυψη
 • Σύσταση εταιρίας-Έναρξη επιχείρησης από την αρχή
 • Business Coaching – Αποτελεσματική υποστήριξη από την επιλογή της κατάλληλης επιχειρηματικής ιδέας μέχρι η επιχείρηση να γίνει βιώσιμη
 • Λογιστική καθοδήγηση για τη μεγιστοποίηση του κέρδους
 • Νομική συμβουλευτική υποστήριξη

 

Ζητήστε προσφορά συνεργασίας με την επιχείρηση σας

Επικοινωνία

Λογιστική υποστήριξη – Αποκτήστε ένα σύμμαχο στην οργάνωση της επιχείρησης σας.

 • Μηχανογραφική τήρηση και ενημέρωση λογιστικών βιβλίων Β και Γ κατηγορίας ατομικής επιχείρησης, ΟΕ, ΕΕ, ΙΚΕ, ΕΠΕ, σωματείων και συλλόγων
 • Παρακολούθηση όλων των υποχρεώσεων της επιχείρησης ολόκληρο το οικονομικό έτος
 • Υποβολή ΦΠΑ Τριμήνου, Συγκεντρωτικών καταστάσεων πελατών-προμηθευτών (ΜΥΦ), Ενδοκοινοτικές αποκτήσεις-παραδόσεις
 • Σύνταξη Οικονομικών Καταστάσεων και ισολογισμών
 • Παρακολούθηση Μητρώου Παγίων και Αποσβέσεων

Πρόγραμμα ολοκληρωμένης λογιστικής υποστήριξης

pkp business tax®

 

 • Μηχανογραφική τήρηση και ενημέρωση λογιστικών βιβλίων
 • Επιλογή της κατάλληλης νομικής μορφής εταιρίας
 • Παρακολούθηση όλων των γραφειοκρατικών και φορολογικών υποχρεώσεων της επιχείρησης ολόκληρο το οικονομικό έτος
 • Κάλυψη μισθοδοσίας προσωπικού
 • Ενημέρωση για την πορεία της επιχείρησης (reporting)

Ζητήστε προσφορά συνεργασίας με την επιχείρηση σας

Σωστές κινήσεις για μια λειτουργική & πετυχημένη επιχείρηση.

 

Η πολυπλοκότητα των φορολογικών διατάξεων και οι συνεχείς αλλαγές καθιστούν απαραίτητη την συνεχή λογιστική παρακολούθηση της επιχείρησης, προκειμένου να εξασφαλίζεται η ευνοϊκότερη και πιο συμφέρουσα φορολογική μεταχείριση. Οι λάθος κινήσεις και τα τσουχτερά πρόστιμα απαιτούν την απόλυτη εξειδίκευση και γνώση μας, για την αποτελεσματική υποστήριξη και ενημέρωση σας.

Φοροτεχνική κάλυψη

 

 • Σύνταξη και υποβολή φορολογικών δηλώσεων επιχείρησης Ε3, Ε5, Έντυπο Ν
 • Προετοιμασία για την αντιμετώπιση των φορολογικών ελέγχων
 • Φορολογικός σχεδιασμός προσαρμοσμένος στις ανάγκες της επιχείρησης
 • Διαχείριση κινδύνου και εσωτερικού ελέγχου επιχειρήσεων
 • Εξειδίκευση στη λειτουργία της ΙΚΕ
 • Συμβουλευτική και πληροφόρηση σε φοροτεχνικά θέματα
 • Φορολογική εκπροσώπηση κατοίκων εξωτερικού
 • Φοροτεχνικές συμβουλές για κάλυψη τεκμηρίων και πόθεν έσχες

 

Ζητήστε προσφορά συνεργασίας με την επιχείρηση σας

Επικοινωνία

Τήρηση και παρακολούθηση μισθοδοσίας προσωπικού

 • Πρόσληψη, οικειοθελής αποχώρηση και απόλυση εργαζομένου (Πλήρης, μερικής, εκ περιτροπής απασχόληση)
 • Διαχείριση μισθοδοσίας σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις της εργατικής νομοθεσίας
 • Υποβολή μηνιαίας ΑΠΔ στο ΙΚΑ και προσωρινής δήλωσης ΦΜΥ
 • Αντιμετώπιση ελέγχων από την Επιθεώρηση Εργασίας και το ΙΚΑ
 • Ένταξη σε προγράμματα νέων θέσεων εργασίας ΟΑΕΔ και ΕΣΠΑ
 • Γνωστοποίηση ορών σύμβασης εργασίας μερικής και εκ περιτροπής απασχόλησης
 • Υπολογισμός επιδομάτων αδείας, Δώρο Πάσχα και Δώρο Χριστουγέννων
 • Αποστολή βεβαιώσεων αποδοχών
 • Ανάρτηση στο εργάνη ετήσιου πίνακα προσωπικού, πίνακα αδειών και υπερωριών

Υποστήριξη πέρα από τα συνηθισμένα

 

 • Παρακολούθηση των τιμολογίων πελατών-προμηθευτών και οικονομικής καρτέλας εσόδων-εξόδων από τον ίδιο τον επιχειρηματία ανά πάσα στιγμή μέσα από εφαρμογή cloud του γραφείου μας
 • Διμηνιαίο ραντεβού με σκοπό τη λογιστική καθοδήγηση και την επιχειρηματική εξέλιξη
 • Προσωπική στήριξη και διαφήμιση μέσα από το δίκτυο συνεργατών, πελατών και φίλων του ΠΚΠ
 • Τακτική ενημέρωση της πορείας εσόδων-εξόδων και του ΦΠΑ ως προς το ύψος που κυμαίνονται (reporting)
 • Δυνατότητα καθημερινής τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί μας για θέματα που εμπίπτουν της αρμοδιότητάς μας όλες τις ώρες
 • Συνεχής ενημέρωσή σχετικά με νέους νόμους και εγκυκλίους που σας αφορούν
 • Άμεση συνεργασία με δικηγόρο, συμβολαιογράφο και μηχανικό για καθοδήγηση αντίστοιχων θεμάτων
 • Διεκπεραίωση εργασιών με δημόσιες υπηρεσίες σε ΔΟΥ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΑΕΔ, Επιμελητήρια, Δήμους κλπ
 • Μεταφορά τιμολογίων και αποδείξεων από την επιχείρηση σας για την ενημέρωση των βιβλίων σας και επιστροφή τους μαζί με όλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα εκτυπωμένα βιβλία
 • Ασφάλιση αστικής ευθύνης και κτιριακών εγκαταστάσεων εταιριών

Ζητήστε προσφορά συνεργασίας με την επιχείρηση σας

Άμεση και αποτελεσματική υποστήριξη

 

Η νομική υποστήριξη των πελατών μας αποτελεί πλέον αναγκαιότητα, μπορώντας έτσι να τους παρέχουμε ένα πλήρες πακέτο λογιστικών, φοροτεχνικών και νομικών υπηρεσιών με προνομιακό κόστος.

Το www.e-nomika.gr αποτελεί τον συνεργάτη και σύμμαχο μας στην αντιμετώπιση των συνηθέστερων νομικών θεμάτων που απασχολούν την επιχείρηση.

Νομικές υπηρεσίες

 • Άμεση συμβουλευτική σε νομικά θέματα από συνεργαζόμενο δικηγόρο
 • Σύνταξη και τροποποίηση καταστατικού εταιρίας
 • Κατοχύρωση εμπορικού σήματος & ευρεσιτεχνίας
 • Επίλυση υποθέσεων ακάλυπτων επιταγών, τιμολογίων και συναλλαγματικών